
نوش آباد - مزارع نوش آباد که در منطقه کویری شمال کاشان قرار گرفته است، برای دومین سال از شکوفه های گل محمدی عطرآگین شد.
مجری طرح کشت گل محمدی در نوش آباد در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در کاشان اظهار داشت: زمان برداشت، کیفیت محصول و سازگاری آب و هوایی می تواند عاملی برای توسعه کشت گل محمدی به عنوان کشت جایگزین در این شهر مورد توجه قرار گیرد.
محمود ساجدی افزود: بعد از اجرای آزمایشی در سال گذشته و مشاوره با کارشناسان، امسال نیز دو جریب از زمین های کشاورزی خود را به کشت گل محمدی اختصاص داده، ضمن اینکه برخی دیگر از کشاورزان نیز از کشت و تولید گل استقبال کرده اند.
این کارآفرین نوش آباد اظهار داشت: گل محمدي از سال دوم شروع به گل دهي مي كند و بيشترين محصول را در سال هاي ۳ و ۴ دارد و در سال گذشته از مساحت ۵۰۰ مترمربع زمین، بیش از ۴۰ کیلوگرم گل برداشت شد که برآیند خوبی است.
وی، با اشاره به عنصر زمان در برداشت گل گفت: زمان برداشت گل در گلستان های کاشان نیمه دوم اردیبهشت است، اما در مناطق کویری به اول اردیبهشت منتقل می شود که کیفیت عطر و اسانس گل را حفظ می کند.
به گفته وی، نوش آباد در انتهاي دره اي واقع شده است كه انتهاي مسير سيلاب هاي كوهستان هاي كاشان است و در طي ساليان گذشته انباشت آبرفت سيلاب ها، بستر مناسبی برای پرورش گل در اين شهر فراهم کرده است.
وي، با اشاره به کم آبی مناطق کویری اظهار داشت: اين گياه نسبت به كم آبي مقاوم است و اكثر شرايط آب و هوایي را به خوبي تحمل مي كند اما اصولاً مناطق باز و آفتابگير را ترجيح مي دهد.
مجری طرح کشت گل محمدی در نوش آباد گفت: وجود خاك هاي حاصلخيز شني- رسي داراي بافت نسبتاً خشك كه هوا را به خوبي از خود عبور دهد و داراي مقاديري مواد آلي پوسيده را بهترين محيط رشد براي گل محمدي است که مزارع نوش آباد، دارای چنین ویژگی است.
توجه: این پایگاه اینترنتی به صورت شخصی اداره می شود.